Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-28@11:13:13 GMT

کدام مدارس به دلیل وقوع سیل تعطیل شدند؟

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۰۹۱۳۱

کدام مدارس به دلیل وقوع سیل تعطیل شدند؟

با توجه به بارندگی‌های روزهای اخیر و سیل شدید در برخی از استان‌های کشور بازگشایی مدارس بعد از تعطیلات نوروز در برخی از مناطق سیل زده با تاخیر آغاز می‌شود.

به گزارش ایمنا، بر اساس آنچه مسئولان آموزش وپرورش اعلام کردند، تصمیم‌گیری نهایی درباره وضعیت بازگشایی مدارس مناطق سیل‌زده بر عهده ستاد مدیریت بحران و استانداران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در استان‌های سیل زده بارندگی‌های اخیر به مدارس خسارات زیادی وارد کرده است که بر اساس گفته رئیس سازمان نوسازی مدارس در استان گلستان سیل خسارت ۲۶ میلیارد تومانی به مدارس وارد کرده است و در استان‌های لرستان و خوزستان هنوز برآورد دقیقی از میزان خسارات وجود ندارد.

از سوی دیگر در زمان وقوع سیل و پس از آن، مدارس به عنوان مامنی برای سیل زدگان در نظر گرفته شدند و در مواردی تاخیر در فعالیت مدارس هم به دلیل این است که این فضاها به عنوان محل اسکان مردم در نظر گرفته شدند.

در ادامه لیست مدارس شهرها و استان‌هایی که به دلیل بارش‌ها و با تاخیر بازگشایی می‌شود آورده می‌شود:

گلستان

مدارس و دانشگاه‌های آق‌قلا و گمیشان و روستاهای این دو شهر تا ۲۴ فروردین ماه تعطیل است. سایر مدارس روستاهای این شهرستان‌ها از فردا دایر خواهد بود.

احسان گوهری‌راد، مدیر کل آموزش و پرورش گلستان گفت: با توجه به مصوبه شماره ۱۰ شورای هماهنگی مدیریت بحران و شورای تامین استان گلستان و بنابر درخواست فرمانداران شهرستان‌های آق‌قلا و گمیشان و تاکید مجدد در جلسه مورخ ۱۴ فروردین این شورا، برای جلوگیری از مشکلات و حوادث احتمالی کلیه مدارس شهرستان‌های آق‌قلا و گمیشان تا ۲۴ فروردین ماه تعطیل است.

وی افزود: آموزش و پرورش استان مقدمات لازم برای بازگشایی مدارس در ۱۷ فروردین را تدارک دیده بود، اما بنابر درخواست فرمانداران شهرستان‌های سیل‌زده و ضرورت اسکان مردم و نیز دستگاه‌های امدادرسان در اماکن آموزشی، با تعطیلی مدارس تا ۲۴ فروردین ماه موافقت شده است.

لرستان

مدارس پلدختر، معمولان و برخی مدارس شهرستان چگنی به مدت یک هفته تعطیل‌اند.

مدارس شهرستان سلسله، بخش پاپی، روستای خاصی‌آباد و روستای اسدآباد در شهرستان رومشکان و روستای رودبار از بخش کوهنانی فعالیت آموزشی خود را از روز شنبه ۲۴ فروردین آغاز می‌کنند.

تمام مدارس شهری و روستایی دورود به مدت دو روز تعطیل و فعالیت آموزشی این مدارس از دوشنبه ۱۹ فروردین آغاز می‌شود.

در نورآباد نیز آن دسته از مدارس روستایی که راه‌های ارتباطی آن قطع می‌باشد بنا به تشخیص ستاد مدیریت بحران شهرستان به مدت دو روز تعطیل است.

در کوهدشت تمام مدارس روستایی بخش مرکزی روز شنبه ۱۷ فروردین تعطیل است. کلاس‌های دانشگاه لرستان یک هفته تعطیل خواهد بود.

خوزستان

بنابر اعلام استانداری خوزستان کلیه مدارس شهرستان‌های اهواز، باوی، کارون، حمیدیه، دشت آزادگان، هویزه و شعیبیه شوشتر در روزهای ۱۷، ۱۸ و ۱۹ فروردین تعطیل شدند.

مدارس روستاهای زاویه دزفول، شهرک بهروزی دزفول، بخش دارخوین و روستاهای غرب کارون خرمشهر نیز در این سه روز تعطیل شدند.

شروع فعالیت‌های دانشگاه‌های استان خوزستان نیز با یک هفته تأخیر از ۲۴ فروردین آغاز خواهد شد.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش تعطیلی مدارس خوزستان سیل گلستان لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۰۹۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های بزرگداشت هفته معلم در شأن این قشر برگزار شود

ایسنا/چهارمحال و بختیاری استاندار چهارمحال‌وبختیاری با گرامیداشت هفته معلم و با تأکید بر اینکه بزرگداشت این هفته فرصت خوبی برای تجلیل از این قشر تأثیرگذار و ارزشمند است، گفت: تأکید می‌شود که برنامه‌های پرشور و در شأن و در تراز این قشر در تمامی شهرستان‌ها و شوراهای آموزش‌وپرورش در سراسر شهرستان‌ها پیش‌بینی و اجرا شود.

 غلامعلی حیدری هشتم اردیبهشت‌ماه در شورای آموزش‌وپرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه مصوبات خوبی در جریان سفر اول و دوم رئیس‌جمهور به استان در حوزه آموزش‌وپرورش و نوسازی مدارس داشتیم، اظهار کرد: ردیف اعتبارات این حوزه چند برابر سال‌های قبل بود و با ریاست نوسازی و تجهیز مدارس نیز جلسات خوبی برگزار شد که می‌طلبد این مصوبات و تعهدات و نیز اعتبارات استانی از سوی مسئولان مربوط با جدیت پیگیری شود.

وی با یادآوری برگزاری مجمع خیران مدرسه‌ساز که به زودی در استان برگزار می‌شود، ادامه داد: لازم است یک کارگروه در دفتر امور اجتماعی و فرهنگی با دبیری ریاست مجمع خیران مدرسه‌ساز تشکیل شود و همه دستگاه‌ها دعوت شوند تا این همایش بدون مقدمه برگزار نشود.

حیدری بیان کرد: انتظار می‌رود برای همایش خیران مدرسه‌ساز از خیران جدیدی دعوت و با آنها رایزنی شود و تعهداتی را داشته باشند که بتوانیم اقدامات مؤثر و تحولاتی را نسبت به سال‌های گذشته در حوزه مدرسه‌سازی داشته باشیم.

استاندار چهارمحال‌وبختیاری استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی با مشارکت مردم را در حوزه مدرسه‌سازی یادآور شد و توضیح داد: با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری ناظر بر جهش تولید با مشارکت مردم، انتظار می‌رود که در حوزه احداث، بازسازی و زیباسازی مدارس نیز مسئولان مربوط اهتمام جدی را داشته باشند و از ظرفیت مردمی و بسیج سازندگی برای زیباسازی مدارس به‌ویژه در تابستان امسال استفاده شود.
حیدری تأکید کرد: ردیف مولدسازی نیز فرصت مورد مناسبی است به‌ویژه اینکه وزارتخانه‌های آموزش‌وپرورش و بهداشت اجازه دارند صد در صد درآمد حاصل از مولدسازی را در حوزه خودشان هزینه کنند لذا از آموزش‌وپرورش استان انتظار می‌رود از این ظرفیت برای احداث، بازسازی و زیباسازی مدارس حداکثر استفاده را داشته باشد.

وی با گرامیداشت هفته معلم و با تأکید بر اینکه بزرگداشت این هفته فرصت خوبی برای تجلیل از این قشر تأثیرگذار و ارزشمند است، ادامه داد:  تأکید می‌شود که برنامه‌های پرشور و در شأن و در تراز این قشر در تمامی شهرستان‌ها و شوراهای آموزش‌وپرورش در سراسر شهرستان‌ها پیش‌بینی و اجرا شود.

استاندار افزود: سرکشی و تجلیل از خانواده‌های شهدای معلم، برپایی نشست‌های خبری و تبیینی و اطلاع‌رسانی در حوزه خدمت دولت مردمی به معلمان، خدمات دولت در حوزه رتبه‌بندی، استخدام نیروهای جدید، اعتبارات سفرهای اول و دوم، تقویت مراکز فرهنگی و اردوگاه‌ها، حذف مدارس کانکسی، توسعه مدارس و زیرساخت‌ها، زیباسازی مدارس، احداث ۸۰ زمین چمن و بسیاری دیگر از خدمات جا دارد که هم برای معلمان و هم افکار عمومی تشریح و روشنگری شود زیرا سبب امیدآفرینی خواهد شد.

حیدری با تأکید بر ضرورت بازروایی خدمات دولت در حوزه آموزش‌وپرورش، توضیح داد: در برهه‌ای که دشمن با قدرت مشغول پمپاژ ناامیدی و یأس به لایه‌های مختلف جامعه است، جا دارد با جهاد تبیین و روشنگری به بازگویی دستاوردها و خدمات با رویکرد هنرمندانه و جذاب پرداخته شود تا بتوان فضایی امیدبخش و مطلوب را ایجاد کرد.

استاندار با اشاره به در پیش بودن ایام امتحانات دانش‌آموزان به‌ویژه امتحانات نهایی، تصریح کرد: ایام امتحانات در واقع فرصتی برای دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان است که ثمره یک سال تلاش خود را بچینند. لذا مسئولان اهتمام لازم را برای برگزاری بدون دغدغه امتحانات در تمامی شهرستان‌ها داشته باشند.

حیدری در پایان گفت: برای دانشگاه فرهنگیان نیز از هم‌اکنون برنامه‌ریزی مؤثری صورت گیرد که برای سال تحصیلی آینده از نظر فضای آموزشی مشکلات این مجموعه رفع شود و تأکید می‌کنم فضای مناسبی برای دانشجومعلمان فراهم گردد که بتوانند بدون دغدغه تحصیل کنند و بالنده شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کاهش ۱۸ درصدی وقوع سرقت در کرمانشاه
  • تعطیلی که به معضل مملکت بدل شد | پنجشنبه یا شنبه؛ بالاخره کدام؟
  • وقوع ۱۰۴ حریق و حادثه در سمنان/ ۲۷۸۵ نفر با آتش نشانی تماس گرفتند
  • مسئولان، صدای مردم میمند درخصوص موقوفه میمند باشند
  • تعطیلی پنج‌شنبه‌ یا شنبه؛ کدام یک برای تحقق «شعار سال» سودمند است؟
  • بیشترین و کمترین سرقت‌ها در کدام شهرهای استان کرمان رخ می‌دهد؟
  • برنامه‌های بزرگداشت هفته معلم در شأن این قشر برگزار شود
  • زنگ سلامت در مدارس دامغان به صدا درآمد
  • مدیریت بحران شهرستان تفتان در خصوص وضعیت جوی اخطاریه صادر کرد
  • بررسی روند بازسازی زیرساختهای آب وفاضلاب مناطق زلزله زده خوی